Locatie van derde seizoen ‘The white lotus’ gelekt, al hadden fans het al kunnen weten

THAILAND:- De wereld is helemaal in de ban van ‘The White Lotus’. Het introlied ‘Renaissance’ wordt constant op de radio gespeeld en iedereen droomt van een vakantie naar Maui en/of Sicilië. En nu kunnen fans nog een derde bestemming op hun bucketlist zetten, want de locatie van het derde seizoen is bekend.

Waar precies, is nog niet bekend, maar aangezien zowel het eerste als het tweede seizoen gefilmd werd in een Four Seasons-hotel is de kans groot dat dat ook in het derde seizoen het geval zal zijn. En dan zijn er maar vier locaties mogelijk: Chiang Rai, Chiang Mai, Koh Samui of Bangkok. 

In de serie worden gasten en medewerkers van de fictieve hotelketen The white lotus gevolgd. Het eerste seizoen speelt zich af in Hawaï, de tweede reeks in het Italiaanse Sicilië. Gezien het wereldwijde succes van de reeks was het een kwestie van even wachten tot er een vervolg werd aangekondigd, en ondertussen is er officieel groen licht.

De serie wist onlangs niet minder dan tien Emmy Awards en twee Golden Globes in de wacht te slepen. Bedenker Mike White zorgde er dan ook voor dat het tweede seizoen geen kopie was van het eerste. In het eerste jaar ging het vooral over geld, in het tweede over seks. “Ik denk dat het voor het derde seizoen misschien leuk zou zijn om eens te kijken naar de dood in Oosterse religies en spiritualiteit”, liet Mike White een poosje geleden optekenen. Hij sprak toen al de voorkeur uit voor opnames in Azië.

The white lotus is een anthologieserie, wat betekent dat ieder seizoen een eigen verhaal heeft met nieuwe personages. Tussen seizoen 1 en 2 staken echter wel een paar personages over, zoals Tanya McQuoid, gespeeld door Jennifer Coolidge.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!