Politie in Noordoost-Thailand heeft honderden minderjarige jongeren opgepakt voor het drinken van alcohol

CHIANG RAI:-  Een samengesteld politieteam heeft in de noordelijke provincie Chiang Rai honderden minderjarige tieners opgepakt die zich te buiten gingen aan alcohol, terwijl de wettelijke leeftijd voor het nuttigen van drank 20 jaar is.

De politie viel vanmorgen vroeg een pub in het belangrijkste stadsdistrict binnen en troffen 325 minderjarige mensen aan die flink zaten te drinken en van wie sommigen niet ouder waren dan 16 jaar.

Veel van de jongeren snelden op hun motoren weg, toen ze rond 2 uur ’s nachts de politie zagen verschijnen.  Het team vond de zaal vol met jonge klanten die aan het drinken en dansen waren.  De politie bezorgden de tieners de schrik van hun leven, toen plots de TL verlichting aanging en de muziek stopte.

De kroeguitbater werd aanvankelijk beschuldigd van het toestaan ​​van mensen onder de 20 jaar om gebruik te maken van zijn diensten, het buiten de wettelijke uren bedienen en het schenken van alcoholische dranken aan minderjarigen en aanverwante misdrijven.

De politie heeft het voornemen om de de gouverneur van Chiang Rai te vragen de exploitatievergunning van de pub in te trekken en het vervolgens voor de duur van vijf jaar te sluiten.

De officieren die de pub binnenvielen waren van het Afdeling Provinciaal Bestuur en het Afdeling Jeugdobservatie en Bescherming.  Het hoofd van het centrum voor wetshandhavingsoperaties van de DPA leidde de inval.  Het centrum plaatste vandaag foto’s van de inval op zijn Facebook-pagina.

Het centrum schreef dat alle drie de nooduitgangen van de pub op slot waren.  De nooduitgangen van een andere pub in Thailand, de Mountain B Pub in Chon Buri, waren ook op slot toen daar vorige maand catastrofale brand uitbrak.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ศูนย์ปฏิบัติการบังคับใช้กฎหมายพนักงานฝ่ายปกครอง 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: DPA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!