Politie en immigratiedienst van Pattaya vonden afgelopen nacht niets illegaals tijdens een middernachtelijke luxe karaoke-inspectie

PATTAYA:- De politie van Pattaya en de immigratiedienst inspecteerden vanmorgen een ​​half uur na middernacht een drukke karaoke lounge, ze konden niets vinden wat illegaal zou zijn.

De inspectie, die werd uitgevoerd in overeenstemming met het beleid van de Koninklijke Thaise politie om illegale activiteiten en visumoverschrijdingen te onderscheppen, was gericht op een populaire karaoke lounge, genaamd Planet, gelegen aan Pattaya Third Road.

Om middernacht ontdekten de autoriteiten dat er aan twee tafels klanten zaten, een tafel met Thaise burgers en de andere met buitenlanders. Vervolgens vroegen ze om de identiteitskaarten en paspoorten van de klanten te controleren om te zien of ze jonger waren dan 30 jaar of verlopen paspoorten hadden. Volgens de autoriteiten was bij iedereen alles dik voor elkaar.

De teleurgestelde politie van Pattaya beloofde dat ze regelmatig een soortgelijke inspecties zouden uitvoeren.

De politie deed onlangs ook een inval in een soortgelijke locatie, Tomorrow Land, maar ook daar was er géén vuiltje aan de lucht

Beide karaoke-invallen kwamen na een veel gepubliceerde inval in een luxe karaoke-inval in Bangkok voor Chinese staatsburgers dat resulteerde in de arrestatie van tientallen Chinezen wegens vermeend drugsgebruik. De politie weigerde echter te zeggen of de invallen in Pattaya daar rechtstreeks verband mee hielden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!