Politie Bangkok valt sauna binnen, 60 medewerkers en bezoekers opgepakt

~HET GING ER SPAANS AAN TOE~
(Erg wild en rumoerig aan toe gaan)

BANGKOK:- Afgelopen zaterdag nacht viel de politie van bureau Wang Thong Lang “Sauna Faros” aan de Ramkhamhaeng Soi 21 in Bangkok binnen wegens vermeende overtreding van het nooddecreet, de wet op overdraagbare ziekten en de aankondiging van de Bangkok Metropolitan Administration (BMA).

De inval werd uitgevoerd nadat mensen in het gebied de politie hadden laten weten dat de sauna naar verluidt werd gebruikt voor drugsgebruik en waarschijnlijk daarmee het Covid19 virus zou kunnen verspreiden.

De politie vond naar verluidt pakjes methamfetamine, een verdovend middel, een injectiespuit en gebruikte condooms in het gebied, terwijl 14 van de ongeveer 60 werknemers en bezoekers naar verluidt toegaven drugs te gebruiken.

“Het politieteam zou werknemers, bezoekers en Jinna Kritjinda, 63, die beweerde de eigenaar van de sauna te zijn, ondervragen en controleren op drugs”, aldus kolonel Ekkaphop Tanprasert, hoofdinspecteur van het Wang Thong Lang politiebureau.

 “In eerste instantie zullen ze worden aangeklaagd wegens het schenden van de noodtoestand, de Wet op overdraagbare ziekten en de aankondiging van BMA, terwijl degenen die drugs gebruikten extra aanklachten zouden krijgen op grond van de verdovende middelenwetgeving.”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!