De Nederlandse Eric Smulders zet zich voor 100 PROCENT voor een bijzonder tragisch voorval op Phuket in!

~HET HART OP DE GOEDE PLAATS HEBBEN~
(Een oprecht en menslievend karakter hebben)

PHUKET:- Op 23 februari j.l. was een noedelverkoper op het verkeerde moment op de verkeerde plaats toen een dronken politieagent een verdwaald schot afvuurde dat de ongelukkige verkoper verlamde.

De uit Nederland afkomstige Eric Smulders trok zich het lot van deze arme man aan en zette een donatie programma op, om om te zorgen voor het gezin van de verlamde man en voor medische kosten. Inmiddels staat de teller op 400.000 baht aan ontvangen donaties.

De Zeeuwse Eric Smulders werkt samen met AC Legal Advisors om een ​​liefdadigheidscampagne op te zetten die op 14 mei live ging en die vanaf dit weekend 394.908 baht heeft opgehaald voor het door ellende getroffen gezin.  De donaties voor de noedelverkoper die werd neergeschoten, komen voornamelijk van expats die ervoor kiezen om  anoniem te blijven.

Erik en zijn Thaise partner.

De nu aan bed gekluisterde noedelverkoper is 25 jaar en heeft een vrouw en twee jonge kinderen die moeite hebben om rond te komen nadat de Koninklijke Thaise politie slechts 20.000 baht aan compensatie en hulp heeft verstrekt na de schietpartij.  Dat geld werd direct na de schietpartij in februari ontvangen, en zijn vrouw, die nu haar tijd besteedt aan de zorg voor haar man.  Ze heeft geprobeerd om verdere financiële hulp van de politie te krijgen, maar tot nu toe is daar niets van terecht gekomen.

Het tragische verhaal raakte Erik diep in zijn hart en bood zijn hulp aan het gezin, met de enorme kosten van medische zorg en het opvoeden van kinderen zonder inkomen.  Hij schat dat het gezin minstens 25.000 baht per maand nodig heeft om rond te kunnen komen.  Nu vraagt Erik het publiek om verdere hulp voor de man die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was.

 “Het gezin moet een grotere kamer huren omdat de huidige verblijfplaats gewoon te klein is.  Ze moeten ook betalen voor medische benodigdheden, luiers, reguliere verpleging en meer. “

De politieagent die de noedelverkoper neerschoot, is beschuldigd van poging tot moord, het afvuren van een wapen in het openbaar en het dragen van een vuurwapen in het openbaar zonder reden, en is van zijn rang ontdaan en ontslagen door de politie.  Hij kreeg afgelopen woensdag geen borgtocht toegewezen nadat hij beweerde dat hij wilde worden vrijgelaten om geld of donaties in te zamelen voor het slachtoffer dat hij had neergeschoten.

 Anderen die willen doneren aan de Aroon en zijn gezin, kunnen dit rechtstreeks doen op de bankrekening van zijn vrouw:

 Bankrekening van Bangkok 674 0397010

 Mevrouw Kuntita Chananan

 Swift-code: BKKBTHBK

 Donateurs wordt verzocht om ook de juridische adviseurs van donaties op de hoogte te stellen:

 081 8931647

 tum@aclegaladvisors.com

 of LINE ID: tum_jaruwan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!