Politie Bangkok maakt voortijdig einde aan dinertje van 116 gasten

BANGKOK:- De manager van het Koreaanse restaurant Xoxo in de wijk Klong Toei in Bangkok en 116 restaurantgasten zijn afgelopen zaterdag gearresteerd wegens schending van de noodtoestand. Van de aangehouden gasten zouden 89 Thaise staatsburgers en 27 buitenlanders zijn.

De manager, Sirichai Samnakhon, werd aangeklaagd voor het overtreden van de wet op besmettelijke ziekten door alcoholische dranken te schenken en het restaurant te exploiteren tijdens de avondklok, dat loopt van 23.00 uur tot 03.00 uur.

Alle 116 gasten werden ondertussen aangeklaagd omdat ze deel uitmaakten van een bijeenkomst van 50 of meer mensen in een gebied dat onder maximale controle staat.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation  

Eén gedachte over “Politie Bangkok maakt voortijdig einde aan dinertje van 116 gasten”

  1. t’ Ja wie niet horen wil moet voelen hé, de noodwetten zijn er voor iedereen toch? Zou wel graag eens lezen wat de Rechtbanken hier uitspreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!