Politie Bangkok gelooft getuigen bij de dood van de 36-jarige TV actrice “Tang Mo” niet

BANGKOK:- De politie is niet overtuigd door de verklaringen van vijf mensen op de speedboot met tv-actrice Nida “Tangmo” Patcharaveerapong toen ze overboord viel en verdronk, zei luitenant-generaal Jirapat Phumjit, hoofdcommandant van de provinciale politieregio 1.

“De doodsoorzaak blijkt [op dit moment] te zijn verdrinking. Om te bepalen waardoor ze in de rivier is gevallen, of het nu zijzelf of iemand anders was, zal tijd vergen.

“Wat betreft de verklaringen van de vijf mensen in de boot, daar zijn wij niet helemaal van overtuigd”, zei hij.

De actrice ging naar verluidt naar de achterkant van de boot om zichzelf te plassen toen ze overboord kieperde en verdronk.

De vijf andere mensen op de boot waren: Idsarin “Gatick” Juthasuksawat, Tangmo’s manager;  Wisapat “Zand” Manomairat;  Nitas “Job” Kiratisoothisathorn;  Tanupat “Por” Lerttaweewit;  en Phaiboon “Robert” Trikanjananun.

Khun Tanupat, de booteigenaar, en khun Phaiboon, de kapitein, werden beschuldigd van het besturen van een vaartuig zonder vergunning en nalatigheid die de dood tot gevolg had.

Gisteren  moesten ze beiden een lichamelijk onderzoek ondergaan, bij Khun Tanupat, werden enkele schrammen en kneuzingen geconstateerd, zo maakte luitenant-generaal Jirapat bekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattarapong Chatpattarasill  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!