Politie arresteert een man voor een poging tot moord in de trein van Nakhon Si Thammarat naar Yala

~DOORGAAN TOT HET GAATJE~
(Doorzetten tot het einde is bereikt)

NAKHON SI THAMMARAT:- Een man die een familielid deerlijk met een mes toetakelde omdat deze niet genegen was te helpen bij een autobetaling, is betrapt in een trein in Nakhon Si Thammarat gearresteerd. Er was sinds november vorig jaar een arrestatiebevel uitgevaardigd voor Kitiphong wegens poging tot moord.

khun Kitiphon werd gearresteerd in een trein in Nakhon Si Thammarat.  Hij zou de steekpartij hebben bekend.  Volgens de politie zou Kitiphon een autobetaling doen en toen hij dat niet deed, eiste de autofinancier betaling, maar zijn familie hielp niet.  Dus Kitiphon werd woedend over de ontstane situatie en ging tot de steekpartij over.

Na de vermeende afslachting van het incident met een familielid vluchtte de verdachte naar Yala, maar reisde door het hele Zuiden, werkend.  Wat hij voor werk deed, werd niet vermeld.

Hij is nu in politiehechtenis en wacht op verdere juridische procedures.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Politie Online
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Politie Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!