Pittige conductrice in Bangkok bonjourt passagier de bus uit omdat hij géén mondkapje droeg 

BANGKOK:- Tijdens de rit van bus 6250 van Ransit naar Khlong 9 klaagden de passagiers bij de conductrice dat een man géén mondkapje droeg.

Toen ze de man vriendelijk vroeg om een mondkapje op te zetten, weigerde hij en ontstond er ruzie, waarna de conductrice korte metten maakte en de man de bus uit bonjourde. 

Dit voorval kwam de reporters van “Daily News” ter horen, die onmiddellijk in actie kwamen om de conductrice die verantwoordelijk was voor de route van het bedrijf Kitti Sunthorn in Pathum Thani benaderde,om uitleg te vragen.

De 60-jarige pittige conductrice legde uit dat de bus op dat moment, volledig volzat met passagiers en dat bus niet voorzien was van airconditioning. Alleen de gangbare luchtcirculatie werkte en droegen alle andere passagiers wel mondkapjes. Bovendien leek de passagier leek volgens de conducteur te diep in het glas gekeken te hebben, waarom hij niet voor rede vatbaar was.

Daarnaast wees ze erop dat het personeel is geïnstrueerd om ervoor te zorgen dat alle buspassagiers een mondkapjes dragen. Een andere medewerker voegde eraan toe dat er reserve mondkapjes beschikbaar zijn voor het geval iemand er geen heeft of het mondkapje kapot is.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: DailyNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!