Pick-up truck ramt een huis in Noordoost-Thailand, waarbij een bejaarde man gewond raakte

BURIRAM:- Een dramatisch incident deed zich voor toen een veel te snel rijdende pick-up een huis in het Nang Rong-district in de provincie Buriram binnen denderende, waarbij een oudere man gewond raakte en ernstige schade aanrichtte. De huiseigenaar, de 75-jarige Sompon Wisetsri, zat televisie te kijken toen de pick- up truck door de muren van zijn huis knalde.

Gisteravond rond 19.00 uur werd plv.  rechercheur Vivat Naamasa van het politiebureau van Nang Rong op de hoogte gebracht van het ongeval. Bij aankomst ter plaatse vond hij een 37-jarige vrouw genaamd Jintana Chomphunuch in shocktoestand, hoewel zij niet niet gewond was. Zij was de bestuurster van de Isuzu Hi-Lander truck die tegen het huis was gereden.

Khun Sompon, de eigenaar van het huis, had minder geluk omdat zijn muur en huishoudelijke apparaten, waaronder een televisie en een ventilator, tijdens het incident werden vernield. Zelfs een beeldje van een Boeddhabeeld werd kapot aangetroffen, zo meldde Sanook News.

Khun Sompon liep een hoofdwond en een gescheurd oor op, die onmiddellijk medische hulp nodig hadden. Omstanders boden morele steun en hulp aan de bejaarde man door een sainji om hem heen te binden. Daarna is hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens Sompon woonden er vijf mensen in zijn huis. Hij had de nacht voor het ongeluk een droom toen een vriend hem vroeg om een ​​feest bij te wonen. In zijn droom besloot hij alcohol te drinken voordat hij aanwezig was en raakte hij dronken, vergetend deel te nemen aan de verjaardag van de vriend. Hij peinsde erover of deze droom een ​​voorteken was van het aanstaande ongeval, terwijl hij ook dankbaar was dat hij niet ernstiger gewond was geraakt.

Khun Jintana, de eigenaresse van de pick-up truck, vertelde haar versie van de gebeurtenissen. Ze was op weg naar huis van een markt met drie passagiers, waaronder een driejarig kind, toen plotseling een hond voor haar voertuig schoot. Ze raakte in paniek en trapte het gaspedaal in in plaats van de rem in, waardoor haar voertuig met volle kracht de woning in knalde.

De inzittenden van de auto liepen gelukkig geen ernstige verwondingen op. Jintana merkte op dat de verzekeringsmaatschappij de schade had beoordeeld en bereid was om de vergoeding voor de gewonde huiseigenaar en het beschadigde eigendom te regelen.

De autoriteiten hebben het tafereel gedocumenteerd door foto’s te maken en getuigen te interviewen. Terwijl ze wachten tot de toestand van Sompon verbetert, zullen verder onderzoek en ondervraging worden voortgezet.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!