Pick-up truck in Pattaya maakt een schuiver op zijn zij, bestuurder ernstig gewond

PATTAYA:- Een pick-uptruck is gistermorgen in de vroege uurtjes in Pattaya gekanteld. De bestuurder raakte zwaargewond en kwam bekneld te zitten in het wrak. 

Om 06:19 uur haastten reddingswerkers van Sawang Boriboon zich naar de plaats van een verkeersongeval in Soi Chaiyaporn Withi 13 in de wijkgemeente Nongprue van Pattaya, nadat ze hadden vernomen dat daar een pick-up was gekanteld en de ongelukkige bestuurder en passagier erin beklemd zaten.

De reddingswerkers vonden een zwarte Chevrolet pick-up truck op zijn kant op straat liggen. De 24-jarige bestuurder, de khun Suriya Lai-udee en zijn eveneens 24-jarige vriendin mevrouw Pimsiri Luangsakulchai,  zaten vast in het autowrak. Ze werden snel bevrijd, maar de reddingswerkers van Sawang Boriboon moesten khun Suriya met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis brengen vanwege zijn ernstige verwondingen.

Bij deze crash raakte khun Pimsiri lichtgewond. Ze gaf een interview aan “Snelle Jelle” onze stadsreporter, waarin ze vertelde dat haar vriend plotseling de controle over zijn pick-up verloor, door een muur crashte en in botsing kwam met een waarschuwingsbord. Door de impact kantelde haar voertuig en kwamen zij en haar vriend Suriya vast te zitten.

De vriend herstelt in een plaatselijk ziekenhuis. De politie van Pattaya onderzoekt het incident.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!