Pfizer is van plan een vaccins aan Thailand te leveren

~GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK~
(Wie rustig afwacht wordt beloond)

BANGKOK:- Volgens de Minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul heeft het farmaceutische bedrijf Pfizer ermee ingestemd 10 tot 20 miljoen doses van zijn Covid-19-vaccin voor Thailand te reserveren.

De voorbereidingen worden in het derde en vierde kwartaal van dit jaar opgeleverd.  

“De Thaise Food and Drug Administration zal de registratie van het vaccin zo snel mogelijk voortzetten”, zo schreef de minister op zijn Facebook-pagina. Volgens Anutin zullen extra doses Pfizer-vaccin worden gegeven aan adolescenten van 12 tot 18 jaar. 

Het Amerikaanse bedrijf is ook akkoord gegaan om zijn vaccins aan de Thaise particuliere sector te verkopen. De Thaise regering is van plan om dit jaar 100 miljoen doses te verhogen om 50 miljoen Thais en buitenlanders die in Thailand wonen te vaccineren in de hoop groepsimmuniteit te ontwikkelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!