Perverse “Tomboy” in het herentoilet van een Thais benzinestation in Nonthaburi gearresteerd voor het filmen van mannelijk schoon 

NONTHABURI:- Een perverse “Tomboy” is vandaag aangehouden omdat hij in het geheim filmde in een herentoilet bij een benzinestation in de provincie Nonthaburi. De verdachte voyeur beweerde dat hij tijdens het surfen op Twitter tot de daad was geïnspireerd. 

De arrestatie werd verricht door rechercheur Uttith Arsanok van het politiebureau van Chaiyapruek, die onthulde dat de klacht de vorige dag om 23.30 uur was ingediend.

Het 26-jarige slachtoffer, Khun Anan, leidde de agenten naar de plaats van het ongeval, een herentoilet aan de achterkant van het benzinestation. Ook aanwezig was de vermeende dader, de 26-jarige Pitchayaphak, die betrapt werd tijdens het filmen van het slachtoffer. 

Agenten vonden op de iPhone van Pitchayaphak veel foto’s van mannen en in het geheim opgenomen video’s van verschillende tankstations. Nadat hij was aangehouden, kreeg Pitchayaphak van het slachtoffer de opdracht om de in het geheim opgenomen clips te verwijderen.

Tijdens het verhoor bekende de Peeping Tom dat hij als zelfstandige werkzaam was in de importtransportsector. Hij ging naar het toilet bij het benzinestation en terwijl hij daar was, ging het slachtoffer de aangrenzende kamer binnen. Pitchayaphak, die op Twitter aan het surfen was en zich opgewonden voelde, besloot de viezerik om het slachtoffer in het geheim te filmen voor persoonlijk gebruik.

Nadat hij was betrapt, verwijderde hij de video onmiddellijk en gaf hij zijn schuld toe. Hij hield vol dat dit zijn eerste overtreding was en dat hij nog nooit iemand anders had gefilmd. De “tomboy” verzekerde ook dat hij de video’s niet op sociale media deelde en ze alleen bewaarde voor persoonlijke weergave.

Pitchayaphak bekende de misdaad en werd beschuldigd van het veroorzaken van openbare overlast. De Tom kreeg een boete van 5.000 baht en kreeg de opdracht om alle in het geheim opgenomen beelden en video’s te verwijderen voordat ze weer als een vrij vogeltje in de wijde wereld werd losgelaten.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: DailyNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!