Pattaya’s lakse belastinginning laat de straten van de stad in donkerte achter 

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya moet de straatverlichting uit eigen zak betalen omdat de stad zo slecht is in het heffen van gemeentelijke belastingen.  

Khun Passakorn U-somboon, voorzitter van de Commissie voor civiele en openbare diensten, en stadsingenieurs verwisselden lampen op kruispunten in de Soi Arunothai-gemeenschap op Pattaya Central Road na klachten over donkere straten.

De plv. secretaris van de gemeenteraad van Pattaya Eakpraphu Ekasingh, die ook lid is van de gemeenteraad van Arunothai, zei dat de gemeenschap regelmatig last heeft van stroompieken en stroomuitval, die geinstalleerde lamoen beschadigden. Toen hij het stadhuis vroeg om de kapotte gloeilampen te vervangen, kreeg hij te horen dat die er niet waren.

Khun Passakorn zei dat Pattaya de afgelopen twee jaar niet genoeg belastingen heeft geïnd om vervangende lampen te kopen.  Dus wendde hij zich tot burgemeester Poramet Ngampichet, die de lampen bij de oversteekplaatsen uit eigen zak betaalde terwijl de bouwautoriteit nieuwe lichten bestelde.  

De gemeenteraad van Pattaya heeft een budget voor gloeilampen voor 2023 goedgekeurd, dus dergelijke problemen zouden moeten verminderen, aldus khun Passakorn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!