Pattaya vierde de Internationale Yoga Dag met de plaatselijke Indiase Gemeenschap

~NIEUWSFLITS~

 PATTAYA:- Eerder deze week vierde de Indiase gemeenschap van Pattaya, in samenwerking met Indo Thai News, de internationals Yoga dag op de Bali Hai Pier met een speciale yogasessie, natuurlijk op sociale afstand, met professionele yoga instructeurs uit Bangkok.

Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met de autoriteiten van het stadhuis van Pattaya en de vice-burgemeester van Pattaya, Khun Ronnakit Ekkasing.

Iets minder dan 50 Thaise staatsburgers en Indiase expats waren bij het evenement aanwezig , dat werd uitgevoerd onder Covid19 beperkingen, waaronder sociale afstand, temperatuurcontroles, het dragen van een mondkapje en andere voorzorgsmaatregelen.

De eigenlijke Internationale Yoga Dag was echter maandag 21 juni 2021 en daar zijn de foto’s van genomen.  De Indiase gemeenschap van Pattaya vierde eind maart ook het Holi-festival, net voor de huidige Covid-19-uitbraak in Thailand, en heeft in deze moeilijke tijden haar werk met de lokale gemeenschap in Pattaya opgevoerd.

De Indiase gemeenschap van Pattaya is, volgens een verklaring van lid Naresh Chander, toegewijd aan het helpen en helpen van alle Indiase staatsburgers in Pattaya en Thailand en heeft aanzienlijke hulp geboden aan Indiërs zowel vóór als tijdens Covid-19, vooral degenen die mogelijk in aanraking zijn gekomen met  onvoorziene problemen.  De organisatie drukt eenheid, vrede en liefde uit voor elkaar als mensen.

De Maa Kali-tempel is de thuisbasis van de Indiase gemeenschap van Pattaya en herbergt een grote lokale diverse hindoeïstische bevolking die helpt bij het verzorgen van de tempel en het terrein, een prachtig “verborgen juweeltje” in Pattaya.  

Hier is een goede kaart om de tempel in Pattaya te vinden als je zelf wilt bezoeken.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!