Pattaya plant een make-over van het oude Naklua met de mooist gevarieerde vismarkt als beste van Zuidoost-Azië

PATTAYA:- De medewerkers op het gemeentehuis van Pattaya zijn begonnen met het in kaart brengen van de lay-out van het voorgestelde concept voor een make-over van de dorpskern van Naklua, dat wordt gezien als de best beoordeelde vismarkt in Zuidoost-Azië.

Burgemeester Sonthaya Kunplome zat in het afgelopen weekend de vergadering in het stadhuis voor met enkele gemeenteraadsleden en afdelingshoofden, evenals enkele niet bij naam genoemde adviseurs die het project begeleidde.

De dorpskern van Pattaya staat op de nominatie op uitgebreid te worden met een geheel nieuwe vismarkt in een overdekt gebouw van 11.543 vierkante meter.  Een aanzienlijk deel van de ontwikkeling wordt een ‘groene’ zone met gras, bomen en waterkant.

Het complex zal worden ingericht in een thema dat de geschiedenis van Naklua en zijn traditionele visindustrie illustreert.

De niet nader genoemde adviseurs maken plannen voor het project, hoewel er geen budget is toegewezen en er geen tijdschema is voor de voltooiing ervan. Maar deze nog onbekende adviseurs schatten dat de “Nieuwe Old Town Naklua” drie keer de inkomsten van de huidige Naklua-markten zou kunnen genereren.

De gemeentehuis medewerkers zullen nu de details en het schema voor de bouw overwegen.  Er is geen budget toegewezen voor het project en er is geen tijdschema voor de voltooiing ervan.

Er zou wel eens heel wat water door de Chao Phraya rivier moeten stromen eer dit project van de grond komt, anderzijds realiseer u dat er in Thailand héél véél in korte tijd kan gebeuren.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!