Pattaya kondigt huidige regelgeving voor eigenaren van gezelschapsdieren aan

PATTAYA:- Het gemeentebestuur van deze kustplaats heeft onlangs voorschriften aangekondigd voor eigenaren van gezelschapsdieren om de overdracht van ziekten tussen zwerfdieren en huisdieren als gevolg van de stijgende zwerfdierenpopulatie te voorkomen.

De voorschriften zijn in overeenstemming met de verordening voor het opvoeden of vrijlaten van honden en katten van 2019, waarin staat:

  • Het grootbrengen en loslaten van honden en katten is verboden in elke openbare ruimte en op North Pattaya Road van Sukhumvit Road tot de Dolphin-rotonde (Dit betekent niet dat je geen hond of kat in dit gebied mag hebben, maar dat je ze hier niet mag vrijlaten of in het openbaar mag hebben).
  • De eigenaren mogen hun dieren alleen in hun eigen woning grootbrengen en mogen ze niet vrij rondlopen op straat of openbare ruimtes.
  • De eigenaren mogen niet meer dan twee honden grootbrengen binnen 72 vierkante meter.
  • De eigenaren mogen niet meer dan drie katten grootbrengen binnen 72 vierkante meter.
  • Als de eigenaren meer dan bovenstaande aantallen huisdieren hebben, moeten ze deze binnen 365 dagen registreren om een ​​huisdieridentiteitskaart te ontvangen.
  • Als de eigenaren van de huisdieren veranderen, moet de nieuwe eigenaar de functionarissen van Pattaya binnen 30 dagen op de hoogte stellen.
  • De eigenaren van honden en katten moeten in het bezit zijn van een door een dierenarts afgegeven inentingsbewijs tegen hondsdolheid. Als u dit niet doet, wordt bestraft met een boete van 10,000 baht.

Bel 0 3811 1826 of Pattaya Contact Center 1337 voor meer informatie.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!