Pattaya houdt volgende maand de Jet Ski World Cup 2021 op het strand van Jomtien

~STADSNIEUWS~

PATTAYA /JOMTIEN:- De Jet Ski Association of Thailand en de stad Pattaya bereiden zich voor om volgende maand de Jet Ski World Cup 2021 op het strand van Jomtien te organiseren.

Een planningsbijeenkomst werd eergisteren, 17 maart 2021,  in het stadhuis van Pattaya gehouden, welke werd geleid door de plv. burgemeester van Pattaya, Khun Ronnakit Eakkasing en vice-secretaris van de jetski-vereniging van Thailand, khun Sitthichai Suebsahakkan.

Khun Ronnakit vertelde tegen de aanwezig pers, “De wedstrijd zal worden gehouden van 21 april tot 25 april op het strand van Jomtien, welke bedoeld is om het toerisme in Pattaya te stimuleren en meer inkomsten te genereren voor de lokale economie.

“We ondersteunen daarmee ook de plannen om van Pattaya een centrum voor internationale watersport te maken, “ zo voegde de loco-burgemeester, khun Eakkasing er aan toe.

“Elf landen zullen deelnemen aan de wedstrijd en ze zullen allemaal in quarantaine worden geplaatst na de Covid19 controles te hebben ondergaan, aldus de loco-burgemeester.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!