Pattaya houdt dit weekend het ‘PATTAYA COLORFUL Festival 2021’ op Beach Road

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Het ‘PATTAYA COLORFUL Festival 2021’ is een tweedaags evenement dat van vrijdag 26 maart tot zaterdag 27 maart op Pattaya Beach gehouden wordt.

De stad heeft evenement voor Central Festival geplaatst waarbij met verschillende soorten gerechten te koop zijn, miniconcerten, kunsttentoonstellingen en meer te beluisteren en te bekijken zijn.

De heer Mana Yaprakam, de voorzitter van de Pattaya Cultural Council, vertelde tegen de lokale pers: “Het evenement is bedoeld om mensen aan te moedigen de prachtige Thaise cultuur en omgeving te behouden.”

 “Dit evenement zal ook ons toeristisch imago ondersteunen en meer inkomsten genereren voor lokale bedrijven en lokale gemeenschappen na de recentelijke Covid19 versoepelingen, zo meent Khun Mana.

 “Mensen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement dat volledig gratis is, maar ze zullen wel een mondkapje moeten dragen en de Covid19 voorzorgsmaatregelen in acht moeten nemen,” zo besloot Khun Mana het gesprek met de lokale pers.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!