Pattaya hield een openbare hoorzitting over de verlenging van de sluitingstijden van de bar tot 4 uur

PATTAYA:- Een groep ondernemers in Pattaya heeft een ontmoeting met wetshandhavingsfunctionarissen gehad om te bespreken hoe de wettelijke openingstijden van nachtelijke bedrijven tot 4 uur ’s ochtends kunnen worden verlengd, in een poging de inkomsten uit toerisme te vergroten.

De bijeenkomst, die j.l. plaatsvond op 1 november, werd bijgewoond door verschillende overheidsdiensten, w.o. politie, districtsleden en bedrijfseigenaren.

De bijeenkomst werd gehouden om het voorstel van de Thaise regering te bespreken om de openingstijden van nachtelijke bedrijven in Pattaya te verlengen tot 4 uur. Sommige politiemensen waren tegen de uitbreiding, maar exploitanten van uitgaansgelegenheden waren het erover eens dat deze uitbreiding moest plaatsvinden om het toerisme te stimuleren.

Volgens generaal-majoor Nanthawut zei hij dat de uitbreiding een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan de economie, maar ook zou kunnen leiden tot een toename van criminele activiteiten en drankgerelateerde ongelukken.

De functionaris uitte ook zijn zorgen over mogelijke stijgingen van de vervuiling, zoals lawaai, en de negatieve impact die de uitbreiding zou kunnen hebben op bedrijven overdag.

Aan de andere kant spraken exploitanten van uitgaansgelegenheden hun steun uit voor het voorstel om de openingstijden te verlengen. Ze stelden ook de uitbreiding voor van legale entertainmentzones naar Jomtien en Naklua en benadrukten het belang van het opleiden van personeel op alle locaties om een ​​consistente servicekwaliteit te garanderen.

De opmerkingen en notulen van de bijeenkomst zullen ter verdere beraadslaging aan de Thaise regering worden verstrekt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!