Pattaya en Phuket hebben nieuws promotiecampagnes gelanceerd met de bedoeling het binnenlands toerisme op de been te brengen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA / PHUKET:- De kustplaatsen Pattaya en Phuket zijn begonnen met nieuwe campagnes om de toeristen weer naar deze toeristische plaatsen aan te trekken.

Nu de tweede Covid19 golf aan het afnemen is, is het tijd om het binnenlands toerisme te stimuleren, zo heeft Pattaya heeft een campagne gelanceerd genaamd “Check in Chonburi Free 500”.  Gasten die in een hotel in de oostelijke provincie verblijven, worden beloond met korting vouchers van 100 baht.  Ze kunnen worden ingewisseld in ongeveer 130 restaurants, spa’s en toeristische attracties.  De eerste nacht worden vijf vouchers uitgegeven, met een maximum van tien voor twee nachten.  Volgens Khun Thitiphat Siranatthasikun van de Association of Chonburi Attracties is de actie alleen van toepassing op gasten die uit een andere provincie komen.  

Phuket is begonnen met de online campagne “Have You Ever”, welke tot doel heeft het toerisme op het zuidelijke eiland nieuw leven in te blazen. Khun Phaithun Silapawisut van het provinciale bestuur heeft de Thais opgeroepen om het eiland te bezoeken. 

Gouverneur Narong Wunsiew wijst op de natuurlijke schoonheid van het eiland. Tegelijker tijd is er een nieuwe promotievideo gelanceerd om de belangrijkste attracties van Phuket te laten zien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PPR Pattaya
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: PPR Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!