Pattaya en Koh Larn zijn vandaag extreem heet met temperaturen in het bereik van de 39 en 41° Celsius

PATTAYA:- De Thaise weerdienst meldde vandaag dat Thailand extreem warm weer ervaart, met verspreide onweersbuien en sterke windstoten in sommige gebieden. De lagere zuidelijke regio ervaart op sommige plaatsen meer regenval met soms stevige regenbuien.

De weersverwachting voor Thailand tot morgenochtend 06:00 uur  is als volgt:
Noordelijke regio: Over het algemeen extreem warm weer met een gedeeltelijk bewolkte hemel tijdens de middag. Er zullen verspreide onweersbuien vallen, die ongeveer 10% van het gebied bestrijken, en af ​​en toe krachtige windstoten. De temperaturen variëren van 21-29° Celsius voor het minimum en 35-41° Celsius voor het maximum.

Noordoostelijke regio: Over het algemeen extreem warm weer met een gedeeltelijk bewolkte hemel tijdens de middag. Er zullen verspreide onweersbuien vallen, die ongeveer 10% van het gebied bestrijken, en af ​​en toe krachtige windstoten. De temperaturen variëren van 23-29° Celsius voor het minimum en 39-41° Celsius voor het maximum. 

Centrale regio: Over het algemeen extreem warm weer met een gedeeltelijk bewolkte hemel tijdens de middag. Er zullen verspreide onweersbuien vallen, die ongeveer 10% van het gebied bestrijken, en af ​​en toe krachtige windstoten. De temperaturen variëren van 26-28° Celsius voor het minimum en 39-41° Celsius voor het maximum.

Oostelijke regio (inclusief de stad Pattaya): over het algemeen warm weer met een gedeeltelijk bewolkte hemel tijdens de middag, en af ​​en toe extreem warm weer in sommige gebieden. Er zullen verspreide onweersbuien vallen, die ongeveer 10% van het gebied bestrijken. De temperaturen variëren van 26-30° Celsius voor het minimum en 35-40°  Celsius voor het maximum.

Zuidelijke regio (oostkust): Heet weer tijdens de middag, met af en toe extreem warm weer in sommige gebieden. Er zullen verspreide onweersbuien vallen, die ongeveer 30% van het gebied bestrijken, en op sommige plaatsen zware regenval. De temperaturen variëren van 24-27° Celsius voor het minimum en 34-40° Celsius voor het maximum. 

Olleke Bolleke, uw weerbeer in Thailand 

2 gedachten aan “Pattaya en Koh Larn zijn vandaag extreem heet met temperaturen in het bereik van de 39 en 41° Celsius”

  1. Hier in Khon Kaen is het al bijna 2 weken meer dan 40 graden.
    Buiten zitten met de fan aan heeft geen nut meer, alleen warme lucht ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!