Pattaya dringt erop aan dat de strandexploitanten op Koh Larn parasol-huur moeten betalen

KOH LARN:- Tijdens één routine-inspectietour op het eiland Koh Larn bezochten ambtenaren van de gemeente Pattaya onder leiding van plv.  stadsmanager Kiattisak Sriwongchai Samae Beach, een populair gebied voor Thaise en buitenlandse toeristen die daar van het strand genieten.

 De delegatie sprak met de verhuurders van strandstoelen en parasolexploitanten waar ze al vele jaren mee zaken doen, en ontdekten dat 3 van hen geen huurcontracten met de stad hadden ondertekend.

De stadsfunctionarissen zeiden dat het stuk grond van 320 rai (51,2 hectare) op het eiland tot 1978 onder de jurisdictie van de Chonburi Provincial Organization Authority valt, toen het aan de gemeente Pattaya werd overgedragen om het te gebruiken ten behoeve van toerisme en handel.

Jarenlang maakten mensen inbreuk op het land door huizen, resorts en andere bedrijven te bouwen totdat de gemeente Pattaya regels en voorschriften opstelde om het eiland te beheren.

Aan het einde van de onderhandelingen kwamen de 3 strandexploitanten alsnog overeen om de stadswetten na te leven en de huurcontracten te ondertekenen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!