Passagiers betalen niets tijdens de testritten van Red Line in de Thaise hoofdstad

~VOOR NOPPES~
(Voor niets)

BANGKOK:- De testritten van de rode lijn in Bangkok beginnen op 26 maart.  Volgens een verklaring van de staatsspoorwegmaatschappij (SRT) hoeven de passagiers pas na de officiële opening van de spoorlijn op 26 juli voor het vervoer te betalen.

Het Red Line-spoorwegsysteem bestrijkt het grotere gebied van Bangkok en loopt van de Thammasat-campus in Rangsit naar Bang Sue en Taling Chan.  

Voor de commerciële ontwikkeling van het nieuwe treinstation Bang Sue Grand Central zal SRT volgende maand een ander adviesbureau inschakelen, dat het in mei zal adviseren over de aanbesteding van de commerciële ruimte.  

De winkels in de treinstation Bang Sue gaan in november open.  “De SRT heeft de commerciële ruimte uitgebreid van de oorspronkelijk geplande 5 naar 20 tot 30 procent om de exploitatiekosten van het station te dekken.  

Het aantal loketten is teruggebracht omdat passagiers hun kaartjes toch vaak online kopen ”, zo vertelde de gouverneur van de SRT, Khun Nirut Maneephan.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chanat Katanyu
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!