Pannenkoeken bakker beweert dat hij door politieagent uit Nonthaburi is ontvoerd en bedreigd

~DAT IS UIT HET LEVEN GEGREPEN~
(Dat is volgens de werkelijkheid)

NONTHABURI:- Een Pannenkoeken bakker, eigelijk een crêpeverkoper uit Myanmar en zijn stiefmoeder zoeken juridische hulp nadat hij beweerde te zijn ontvoerd en bedreigd door een man die volgens hem een ​​politieagent was uit Nonthaburi, een provincie ten noorden van Bangkok.

De crêpeverkoper, de 32-jarige “Mack”, en zijn stiefmoeder, geïdentificeerd als de 50-jarige Jamlong, zochten bij advocaat Khun “Pong” hulp.

De moeder Jamlong vertelde dat Mack een kind was toen ze hem adopteerde.  Ze zegt dat hij een harde werker is die haar altijd helpt.  Hij werkt met de verkoop van Japanse pannenkoeken in een mobiele verkoopkraam.  Naar verluidt had Mack “problemen” met de Myanmarese maffia die naar verluidt zgn. tegen betaling beschermde, het kost geld maar de situatie was echter “draaglijk”.

Echter de tijden veranderen toen de pandemie toesloeg en de situatie voor Mack minder draaglijk werd, maar niet door een maffia.

De moeder en aangenomen beweren dat sinds afgelopen zondag hun leven drastisch is veranderd, nadat er een man kwam opdagen, die tegen Mack vertelde dat hij een politieagent was van bureau Bang Bua Thong.  Ze vertelde er wel bij dat de “politieagent” in een taxi kwam aanrijden.

Khun Jamlong voelde dat er iets niet klopte en rende naar buiten, maar haar telefoon viel op de grond.  Mack werd achter in de taxi geduwd en van Rewadee Soi 7 naar ‘een gebied’ achter Sanam Bin Nam in het centrum van Nonthaburi gebracht.

Ze beweren dat het leven van Mack daar ernstig werd bedreigd.  Hij kreeg ook te horen dat zijn stiefmoeder hem niet langer kon helpen.  Maar nadat ze zijn telefoon hadden gecontroleerd en zagen dat Macks papierwerk koosjer was, lieten ze hem gaan.  Maar niet voordat ze hem wat “nuttig” advies hadden, om te kijken wat er in de toekomst allemaal voor hen in het verschiet lag.

De advocaat van Mack, meester Pong zegt dat hij de vermeende ontvoering/moorddreiging met de politie zal opnemen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Asean Now 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Asean Now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!