Paniek in Pattaya, bij het kantelen van vrachtwagen vlogen 35 gasflessen over de weg

PATTAYA:- Gisteren ontstond er even paniek toen één van de banden ontplofte en de vrachtwagen op zijn kant terecht kwam, direct daarop sijpelde er benzine uit de tanks en maar liefst 35 gasflessen verspreid op het wegdek kwamen te liggen.

Het angstaanjagende ongeluk gebeurde gisteren, 12 september om 11.00 uur op snelweg nummer 7 toen de vrachtwagen op weg naar Pattaya reed.

De gealarmeerde hulpdiensten van Pattaya Sawang Boriboon waren snel ter plaatsen en troffen de vrachtwagen liggend op zijn kant bij een betonnen wegafzetting met een kapotte achterband aan.

Bij het ongeluk zou benzinetank lek geslagen zijn.

Ongeveer 35 gastanks met helium en koolstofdioxide werden verspreid over de weg nadat het voertuig was gekanteld en aan de kant gezet omdat ze paniek veroorzaakten onder chauffeurs.

De 51-jarige vrachtwagenchauffeur, Khun Songkran Petchsuk, liep bij het incident geen verwondingen en verteld dat hij de gastanks naar één klant in Pattaya vervoerde toen zijn band plotseling explodeerde en zijn voertuig kantelde.

De chauffeur zei veel geluk te hebben gehad, want niemand raakte gewond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron:  TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!