Overgelukkige vrouw uit Hua Hin wint de hoofdprijs van 12 miljoen baht in de Thaise Staatsloterij 

HUA HIN:- Een overgelukkige Thaise vrouw won 12 miljoen Bath in de laatste trekking van de Staatsloterij. Ze vertelde het een nieuwe auto gekocht te hebben en besloot loten te kopen met nummers die overeenkwamen met het kenteken van haar aangeschafte auto.

Het kenteken bracht haar veel geluk toen ze 2 winnende tickets won, wat 6 miljoen baht per ticket opleverde.  De winnaar zegt dat ze nooit had gehoopt de loterij te winnen en de kaartjes gewoon voor de lol had gekocht.  Het winnende nummer is 061905 bij de laatste loterijtrekking op 1 maart 2022. 

De winnares, khun Ritai genaamd en beter bekend als View Duagkae, werkt bij een SCB Bank in de Chatchai-markt in het Hua Hin-district, in de provincie Prachuap Khiri Khan.

Khun “View” verklaarde zo gelukkig te zijn, nadat ze zich realiseerde dat ze net 12 miljoen Baht had gewonnen, zo opgewonden was en de hele nacht niet kon slapen.  Haar familie is verheugd over de grote overwinning.  De winnares kocht op 17 februari 2022 nieuwe Toyoto. Vervolgens zocht ze naar loten met het nummer van het kenteken van haar gloednieuwe Toyota, deze heeft haar in de eerste maand véél geluk gebracht en vertelde dat de hoofdprijs zal haar leven veranderen en het welzijn van haar familie helpen verbeteren.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Zuidoost-Thailand
Bron: khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!