Ouders in Pattaya bellen voor hun gestoorde dochter een exorcist en geen psycholoog

PATTAYA:- Een bezorgd echtpaar uit Pattaya belde een exorcist in plaats van een psycholoog nadat hun depressieve dochter onsamenhangend begon te kletsen  en een mes bij zich had.

Nadat dit door een gemeenschap in Pattaya de ronde deed, kwam er al gauw een legertje verslaggevers naar het huis van de 58-jarige moeder “Kai”, 58 en haar man om hun 32-jarige dochter, “Nong Mai” te zien “genezen”.

In de mediashow probeerden de twee zelfbenoemde exorcisten, Khun Jeerapan Petchkhao alias “Mor Pla” en Thanawat Chaosamut alias “Ko Boy” de vrouw ertoe te brengen contact te maken met de geesten die haar achtervolgden door met hen te communiceren.  

,Het was een Godswonder dat er niets gebeurde’

De ouders van de vrouw zeiden dat ze dachten dat hun dochter werd achtervolgd door een geest, omdat ze emotioneel gestoord leek, onsamenhangend praatte en een mes bij zich begon te dragen.  Ze hebben op geen enkel moment eraan gedacht om medische of psychologische hulp voor hun dochter te zoeken.

De exorcisten hadden, ironisch genoeg, een betere greep op de realiteit en namen contact op met de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation voor het geval ze probeerde het mes te gebruiken. Maar dat deed Nong Mai niet, en op het moment van de duiveluitdrijving kalm.

Khun Jeerapan en haar Thanawat zeiden dat ze geloofden dat de vrouw gewoon diepbedroefd in zichzelf gekeerd was nadat haar verkering met haar vriend uitging en stelden voor om het met hem uit te praten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: De Pattaya Mail
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: De Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!