Oudere buitenlandse man komt tijdens zijn massage in Pattaya aan het einde van zijn leven

PATTAYA:- Tijdens een massage is in Pattaya een oudere buitenlandse man komen te overlijden.Het incident vond gistermiddag laat in de middag plaats in een massagewinkel in Nong Prue, reddingswerkers werden gewaarschuwd voor de nog onbekende man,  vermoedelijk een expat van rond de 70 jaar.

Het was de politie van Nong Prue die de eerste melding ontving van het incident, dat plaatsvond in een massage shop in Soi Kaho Talo.  Ze stuurden agenten samen met reddingswerkers, maar toen ze aankwamen, ontdekten ze dat de man al overleden was.  Er was geen teken van kwaad opzet of enige aanwijzing dat er sprake was van enige vorm van strijd of kwade bedoelingen.

De politie ondervroeg een 39-jarige medewerker van een massagewinkel, wiens naam niet is vrijgegeven, die vertelde wat er voor zijn dood was gebeurd.  De man kreeg een massage in een privékamer en leek in slaap te vallen voordat hij stierf.

“De buitenlandse man bezocht voor het eerst de massagesalon en we hebben hem nog nooit eerder gezien.  Tijdens het masseren leek hij in slaap te vallen en begon te snurken.  Dat vonden we normaal.  Daarna hoorden we het geluid van zware ademhaling voordat hij flauwviel.  We hebben hem gereanimeerd in afwachting van de hulpdiensten.”

De man had geen identiteitsbewijs bij zich en de politie moest aan de bak om erachter te komen wie hij was.  Ze denken nu dat ze de man hebben geïdentificeerd als een Britse expat en zijn bezig contact op te nemen met zijn ambassade en zijn vrouw.  Ze gaven geen verdere details over zijn identiteit totdat zijn familie op de hoogte is gesteld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wochenblitz
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: PattayaNews

4 gedachten aan “Oudere buitenlandse man komt tijdens zijn massage in Pattaya aan het einde van zijn leven”

 1. Eigenlijk is het een prachtige dood.
  Geen bejaardenhuis.
  Geen ziekenhuis
  Geen zorgen om je oude dag.

  Vredig inslapen op een mooi moment 🙏🙏🙏
  Alleen veel te jong 😥😥

  RIP
  Gr rob 👍

  1. Helemaal mee eens, een heerlijke manier om aan je einde te komen.Hoop dat dat ook bij mij gebeurd
   als ik my in de “Amsterdam” zou kunnen laten masseren.Of gewoon thuis door mijn lieve vrouw.
   Thailand John

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!