Opgetogen expats in Korat hebben hun eerste COVID19 vaccinatie gekregen

~HET VOELDE ALS EEN SPELDENPRIK~
(Het deed geen pijn)

NAKHON RATCHASIMA:- Het Thaise dagblad “Ban Muang”wist te melden dat er gisteren in de Korat Hall op de vierde verdieping van Central Nakhon Ratchasima een opgetogen stemming heerste, toen Thaise staatsburgers en buitenlanders zich lieten zien om zich te registreren en hun eerste Covid19 vaccinatie ontvingen.

De media sprak met twee Britten, een Amerikaan en een Zweed, die hun dank en vertrouwen uitspraken in de Thaise uitrol door te zeggen “het deed helemaal geen pijn en dat het voelde als een speldenprikje”.

 De geïnterviewde buitenlanders waren getrouwd met Thaise of waren taalleraren.

Drankbedrijf Ososapha had op de vierde verdieping een stand geplaatst, waar in tien medewerkers gratis Het tonische drank M-150 en vitaminesupplementen uitdeelde.

De provincie Korat, welke wordt gezien als de toegangspoort tot de noordoostelijke regio van Thailand, moest helaas wel een nieuw sterfgeval meldden, waardoor het totaal van Covid-19 op 9 kwam.

Het laatste geval was een 39-jarige man in het district Muang die geen overgewicht had of aan onderliggende gezondheidsproblemen leed en het virus had opgelopen van een vriend in Rayong.

Er zijn nu 898 gevallen in Korat bekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Ban Muang 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Ban Muang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!