Op de eerste dag zijn er meer dan 100.000 aanmeldingen voor Moderna vaccinatie geregistreerd 

~BREAKING NIEUWS~

BANGKOK:- Op de eerste dag van registratie hebben meer dan 100.000 mensen hun interesse getoond in de Moderna-vaccinatie door de particuliere Thonburi Healthcare Group (THG).  De voorzitter, Khun Boon Vanasin verwacht dat het aantal zo’n 300.000 kan bereiken.  De kosten bedragen 1.800 tot 2.000 baht per dosis, exclusief extra medische kosten die kunnen oplopen tot 300 tot 500 baht, afhankelijk van het ziekenhuis.  

De groep biedt ook opties voor aanvullende gezondheids- en immuniteitscontroles na vaccinatie voor een extra 500 baht.  De Thonburi Healthcare Group kondigde op 25 mei aan dat ze 5 miljoen doses Moderna-vaccins hadden gekocht via de Government Pharmaceutical Organization (GPO), een staatsbedrijf onder het ministerie van Volksgezondheid.  

De groep verwacht de vaccins eind september te ontvangen en is van plan het vaccinatieprogramma in oktober te lanceren via haar landelijke ziekenhuisnetwerk.  

Het THG-netwerk, opgericht in 1976 door Dr.  Boon opgericht, bestaat uit ziekenhuisnetwerken en joint ventures in binnen- en buitenland.  

Het bedrijf omvat zeven ziekenhuizen in het land, drie in Bangkok en vier buiten de hoofdstad. 

Het Moderna-vaccin is een MRNA Covid-19-verbinding die is ontwikkeld door Moderna, het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases en de Biomedical New Sc via Co Longer Advanced Research and Development Authority en met 94,1 procent heeft er één van de hoogste werkzaamheidspercentages onder de Covid-19-vaccins.  

GEÏNTERESSEERDEN KUNNEN ZICH HIER REGISTEREN 

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!