Op de eerste dag van de heropening van “Samui Plus” komen er geen buitenlandse toeristen aan

~LANGZAAM AAN, DE HEN KOMT WEL OP DE EIEREN~
(Heb maar geduld en het komt wel goed)

KOH SAMUI:- Vandaag, de eerste dag van de heropening van het eiland, komen er jammer genoeg géén toeristen aan in Koh Samui onder het reisschema ‘Samui Plus’, vergelijkbaar met de ‘Phuket Sandbox’.  

Morgen worden er slechts 4 buitenlandse toeristen verwacht.  Ambtenaren van het toerisme zeggen dat het een langzame start zal zijn en ze verwachten dat er over een paar maanden een toestroom van reizigers naar het drietal eilanden in de Golf van Thailand op gang zal komen.

Wel verwelkomt het eiland vandaag 11 afgevaardigden van mediabedrijven om het heropeningsprogramma te promoten, waardoor toeristen die zijn ingeënt tegen Covid19 virus het eiland kunnen betreden zonder een quarantaine van 14 dagen te ondergaan.  Ze nemen een vlucht van Bangkok Airways van de hoofdstad naar Koh Samui.  

De voorzitter van de Koh Samui Tourism Promotion Association zegt dat ze niet verwachten dat veel reizigers in het derde kwartaal van het jaar een bezoek zullen brengen, gezien de toename van Covid-19-gevallen.  In het vierde kwartaal worden er meer verwacht.

“We verwachten niet dat veel reizigers Thailand in het derde kwartaal van dit jaar zullen bezoeken, aangezien de stijging van de dagelijkse Covid-19-gevallen in het land hun vertrouwen zou aantasten… Wat we echter kunnen doen, is toeristische activiteiten starten in overeenstemming met de standaardprocedure in  een poging om het toerisme van het land te stimuleren.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!