Op de Bali Hai Pier van Pattaya wordt een permanente schaduwoverkapping gebouwd, nadat verschillende toeristen hadden geklaagd

PATTAYA:- Op de Bali Hai Pier is opnieuw tent neergezet om als schaduwplek voor de toeristen te dienen, dit nadat verschillende toeristen hadden geklaagd dat ze te lang in de zon moesten wachten om naar Koh Larn overgezet te worden.

De klachten kwamen de plv. burgemeester van Pattaya, khun Wuthisak Rermkijakarn ter oren, die op een drafje naar de Bali Hai Pier ging om de situatie in ogenschouw te nemen.

De vorige schaduwoverkapping was na afloop van het laatste vierdaagse weekend verwijderd. Over deze verwijdering was niet diep nagedacht zodat hij zich ruiterlijk verontschuldigde voor het ongemak en het verwijderen van de feesttent.

Volgens hem was de tent, waarvan velen zeiden dat hij zonder reden was verwijderd, eigendom van een particuliere exploitant in Pattaya, en de exploitant was eigenlijk degene die besloot de tent te verwijderen omdat deze beschadigd was  was en gevaar voor de bezoekers zou kunnen opleveren.

Wuthisak verklaarde echter dat functionarissen van Pattaya de klachten erkenden en een nieuwe tent op de Bali Hai-pier hadden geïnstalleerd als tijdelijke oplossing voordat er in de toekomst een nieuw, permanente schaduwoverkapping zou worden gebouwd. “Pattaya City heeft nooit klachten genegeerd en staat altijd klaar om bezoekers van dienst te zijn”, zo juichte de loco-burgemeester van Pattaya.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!