Oost-Thailand krijgt de komende 24 uur te maken met sterke wind en verspreidde onweersbuien

PATTAYA:- Het meteorologisch bureau van Thailand meldt warm weer in heel Thailand, met extreem hete omstandigheden in sommige gebieden in het noorden. In sommige regio’s worden onweersbuien en sterke winden verwacht, en in delen van het oosten en zuiden ook zware regenval.

Uit de 24-uurs weersvoorspelling van de meteorologische D

dienst blijkt dat er zuidoostelijke winden over Thailand waaien en een oostelijke golf over de Golf van Thailand en het zuiden trekt. 

Terwijl Thailand warm weer heeft, met extreem warme omstandigheden in delen van het noorden, veroorzaakt dit patroon onweersbuien en sterke wind in de bovenste delen van Thailand, met zware regenval in sommige gebieden in het oosten en zuiden. Inwoners van Thailand wordt gevraagd om in deze periode op hun hoede te zijn voor onweersbuien, harde wind en zware regenval.

In het oosten van Thailand komen met regelmaat onweersbuien voor, voornamelijk in Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi en Trat.  De temperatuur ligt in het bereik van de 28° en de 36° Celsius. De heersende Zuidoostelijke wind zal enige regenbuien met zich meevoeren.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Pattaya 

Eén gedachte over “Oost-Thailand krijgt de komende 24 uur te maken met sterke wind en verspreidde onweersbuien”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!