Onweersbuien voor de meeste regio’s van Thailand voorspeld

PATTAYA:- Vandaag zijn er door het TMD in het lagere noordoosten, het oosten, het lagere midden en het zuiden van Thailand, verspreidde onweersbuien voorspeld, terwijl in het zuiden verspreidde zware regenbuien zullen vallen.

Het Thais eteorologisch instituut liet weten dat deze weersomstandigheden werden veroorzaakt door een gematigd hogedrukgebied dat boven het noorden van Vietnam en de Zuid-Chinese Zee bevindt en naar verwachting later vandaag het bovenste noordoosten van Thailand zal bereiken, evenals de oostelijke wind die over het oosten heerst. lager Centraal en Zuid.

De bewoners moeten op hun hoede zijn voor de zware omstandigheden die plotselinge overstromingen en overstromingen kunnen veroorzaken, vooral langs uitlopers in de buurt van waterwegen en laaglanden. Het TMD riep al het verkeer op om voorzichtig te zijn.

In de Andamanse Zee en de Golf werden tijdens onweersbuien golven van een meter hoog en ruim 2 meter hoog verwacht. Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan en gebieden met onweersbuien vermijden, aldus het TMD.

De gebieden die waarschijnlijk getroffen zullen worden door de onweersbuien zijn:
Noordoost: Nakhon Ratchasima, Burira,, Surin, Si Sa Set en Ubon Ratchathani.
Centraal: Kanchanaburi, Suphanburi, Uthai Thani, Chainat, Lopburi, Saraburi, Ratchaburi, Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram en het grootstedelijk gebied van Bangkok.
Oost: Nakhon Nayok, Sa Kaeo, Prachinburi, Chonburi, Rayong, Chanthaburi en Trat.
Zuid: Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Songkhla, Pattani, Yala, Narathiwat, Ranong, Phang Nga, Krabi, Trang en Satun.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!