Inbreker in Pattaya na een reeks inbraken door boze bewoners in elkaar geslagen 

PATTAYA:- Gisteren werd een vermoedelijke inbreker door een groep boze inwoners van Pattaya in elkaar geslagen, nadat hij werd betrapt bij een poging tot een nieuwe inbraak. De mislukte inbraak vond plaats in een villadorp aan Soi Thappraya 15 in het Tambon Nongprue. De vermeende herhaalde inbreker, de 31-jarige Khun Thanapat Sangjamrang, werd door de politie van Pattaya gearresteerd nadat hij door inwoners van het dorp werd vastgehouden.

Hij had meerdere verwondingen aan zijn gezicht opgelopen door de ‘vasthouding’ door de dorpelingen.

Khun Thanapat had enkele duizenden baht aan contant geld op zal, dat hij naar verluidtuit  meer dan drie villa’s had gestolen. De politie nam alle gestolen voorwerpen als bewijsmateriaal in beslag voordat ze de Khun Thanapat naar het politiebureau van Pattaya brachten voor eerste hulp en intensieve ondervraging.

Volgens Khun  Chatchai Thaentong, een 37-jarige conciërge van het getroffen huis, had de verdachte verschillende keren in het dorp ingebroken, maar kon hij altijd ontsnappen. Uiteindelijk coördineerde hij met de politieagenten van Pattaya om het gebied af te bakenen, wat leidde tot de arrestatie van Thanapat.

Khun Tassanai Termphon, rechercheur van de politie van Pattaya verklaarde dat zijn team drie nachten in de buurt had staan posten. Vanochtend vroeg zagen ze eindelijk dat Thanapat terugkeerde om drie huizen in te breken, en terwijl hij het derde huis via de voordeur verliet, identificeerden agenten hem en probeerden hem te arresteren. De heer Thanapat probeerde te vluchten, maar werd opgepakt door lokale bewoners die hem in hun woede over de herhaalde diefstallen, fysiek in bedwang hielden.

Op het moment van de aangifte zit de verdachte nog vast.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!