Onvoorzichtige fritesbakker in Roi Et ziet zijn pick-up truck tot de wielen afbranden

~VAN KWAAD TOT ERGER~
(Het was niet meer in de hand te houden)

ROI ET:-  Een pick-up truck en motor zijn eerder deze week in vlammen opgegaan op een vlooienmarkt in Roi Et, nadat een fritesbakker de controle over een pan met hete olie verloor.

Een 47-jarige fritesbakker, Khun Samanchai Sanyamat vertelde dat hij frietjes aan het bakken was toen de pan uit zijn hand gleed en olie op het gasfornuis spatte, resulterend in enorme vlammen.  De vlammen veranderden in een inferno door een in de buurt staande gastank, vervolgens vatte een parasol en een tent vlam, die zich volgens naar zijn pick-up truck en een motorfiets in de buurt verspreidde.

Hoewel het vuur binnen een half uur onder controle was, werden beide voertuigen volledig verwoest.

Khun Samanchai zei dat hij de klep van de gastank niet kon sluiten omdat de vlammen te hoog waren, en niemand anders kon hem ook helpen.  Uiteindelijk moest hij het personeel van de vlooienmarkt bellen, maar het was te laat toen ze aankwamen.

Er waren geen slachtoffers van het ongeval.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!