Ontwikkelingswerkzaamheden gaan door om van Thonburi gebied een toeristische attractie te maken

~AKEN EN KEULEN ZIJN OOK NIET OP ÉÉN DAG GEBOUWD~
(Niet alles is onmiddellijk klaar)

BANGKOK:- De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) blijft de omgeving van Thonburi ontwikkelen als een duurzaam toeristisch gebied, wat een aanwinst voor de hoofdstad zou kunnen betekenen.

De plv. gouverneur van Bangkok Sakchai Boonma ging erop uit om de voortgang te volgen bij de ontwikkeling en verbetering van het landschap van het Baworn Prachanan Park (fase twee) en de ontwikkeling van drijvende eilanden aan de andere kant van het Baworn Prachanun Park om meer groene en recreatiegebieden voor de mensen te ontwikkelen.

Khun Sakchai onthulde dat de BMA het landschap langs het Chalermchai Phatthana-kanaal had verbeterd en het Baworn Prachanun-park nieuw leven had ingeblazen, inclusief elektrische verlichting in het park, nieuwe hekken en fietspaden.

Het districtskantoor van Bang Khun Thian heeft fase 2 geïmplementeerd door het landschap van het Baworn Prachanun-park te ontwikkelen en te verbeteren om verbinding te maken met de Khun Kala-monument en het gebied met drijvende eilanden tegenover het Bowon Prachanan-park, welke toeristische plekken en fitnessroutes kunnen worden, zoals voor hardlopen, wandelen en fietsen.

Ook bestaan er plannen om in de toekomst een vaarroute voor ecotoerisme en natuuronderzoek verder te ontwikkelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!