Onder deze ‘erbarmelijke omstandigheden’ kickt Lil Kleine af in Thailand 

PHUKET:- Het leven van Lil Kleine is geen pretje. De Amsterdamse rapper moest zijn dagen zien door te komen met feesten op stranden van Dubai en Ibiza. Bovendien raakte Lil Kleine onlangs (natuurlijk geheel onterecht) in opspraak voor het mishandelen van de moeder van zijn kind en verloofde Jamie Vaes. Maar al met al, hij zit nu in een afkickkliniek in Thailand, onder erbarmelijke omstandigheden natuurlijk.

Drank & drugs
Nadat de beelden verschenen waarop te zien was hoe Jorik Scholten, zoals hij eigenlijk heet, Jaimie met haar hoofd tussen de deur van zijn auto klemde, verdween hij enige tijd achter de tralies. Uiteraard was het allemaal niet zijn fout, maar ligt het allemaal aan zijn drank en drugs-verslaving (je zou er een nummertje over kunnen maken. Zodra hij (lachend) weer op vrije voeten kwam, pakte hij zijn koffers en vloog hij naar Thailand. Gelukkig maakte hij daar snel een excuses-video, en is alles hem natuurlijk vergeven.

Hel op aarde
Daar werkt hij momenteel aan zichzelf, op het eiland Phuket. Hij bevindt zich daar in ‘The Puket Addiction Recovery Cliniceen’, een soort hel op aarde, waar hij onder onmenselijke omstandigheden zijn verslavingen moet zien te overwinnen. Goedkoop is dit niet. De speciale behandelmethode voor ‘young adults’ van 56 dagen kost minimaal 18.000 euro. Gelukkig is dit inclusief wekelijkse excursies en is hij op de zondagen vrij. Kan hij toch nog één dagje per week feesten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Ditjesendatjes
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Ditjesendatjes.nl

Eén gedachte over “Onder deze ‘erbarmelijke omstandigheden’ kickt Lil Kleine af in Thailand ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!