Gouverneur van Nakhon Si Thammarat beveelt de ambtenaren om de door overstromingen getroffen inwoners te helpen

NAKHON SI THAMMARAT:- De gouverneur van deze provincie, Khun Kraisorn Wisitwong heeft zijn ambtenaren opgedragen om inwoners die lijden aan plotselinge overstromingen te helpen.

Khun Kraisorn vroeg de bewoners ook om de situatie nauwlettend in de gaten te houden en te voorkomen dat hun kinderen in het overstromingswater spelen.

“Lokale functionarissen hebben de opdracht gekregen om de schade door overstromingen bij woningen te onderzoeken en hulp te bieden aan bewoners”, zei hij.

Maar liefst 23 districten in Nakhon Si Thammarat zijn de afgelopen drie dagen overstroomd door hevige regenval.

In vijf districten – Tha Sala, Nopphitam, Khanom, Mueang Nakhon Si Thammarat, Hua Sai en Sichon – viel meer dan 100 millimeter regen.

Dankzij de samenwerking tussen soldaten en regeringsfunctionarissen kunnen mensen nu gebruik maken van enkele ondergelopen wegen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!