Onbekende schutter opent in het vuur op het huis in Pattaya en slaat op de vlucht

PATTAYA:- Volgens een kamnam in het district Banglamung is  een uit deze kustplaats gewapende man op de vlucht. Volgens de 34-jarige khun Chakkrit zijn er videobeelden waarop te zien is dat een onbekende verdachte gisteravond langs zijn huis reed, even stopte, een pistool trok en in de lucht schoot. De verdachte reed vervolgens onmiddellijk in zijn auto in de  richting Highway 331. 

Jammer genoeg is het uiterlijk van de verdachte of het kenteken van de auto niet op de videobeelden te zien. Hij was er echter van overtuigd dat de dader een roekeloze dronkaard was die voor de lol een pistool afvuurde. Hij zei dat hij met niemand ruzie had gehad. Khun Chakkrit drong er echter bij de politie op aan om serieus op te treden, omdat de verdachte zijn kind zou kunnen verwonden. 

Er zijn de afgelopen maanden een aantal vuurwapengerelateerde incidenten geweest in het district Banglamung. Vorige maand bedreigde een man die zijn vriendin zou hebben misbruikt haar broer met een pistool in een winkel in de provincie. 

In juli schoot een Thaise man op een landgenoot die bij het gebouw van de provinciale waterwerken in pattaya naast zijn auto op zijn vriendin wachtte.

Gelukkig slaagde het slachtoffer erin om het bos in te rennen waarna de schutter één kogelregen op zijn auto schoot en vervolgens vluchtte. De schutter meldde zich uiteindelijk uit eigen beweging bij de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost – Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!