Om de hoogste luchtvervuiling ter wereld te ervaren moet u echt in Chiang Mai zijn!

~OP HET GIJPEN LIGGEN~
(
Adem te kort komen)

CHIANG MAI:- uw nieuwsbeer maakt er maar een gebbetje van, maar eigenlijk is het te erg voor woorden, Chiang mai heeft te maken met de hoogste luchtvervuiling ter wereld, je zult er maar last van hebben.

Volgens een rapport van IQAir was Chiang Mai gisteren, zondag 7 maart, de meest vervuilde stad ter wereld.  

De tien steden met de hoogste luchtvervuiling op zondag waren Chiang Mai, Dhaka, Yangon, Kabul, Delhi, Zagreb, Calcutta, Wuhan, Kathmandu en Belgrado.  

De Geo-Informatics and Space Technology Development Agency meldde afgelopen zaterdag 1.735 brandhaarden in Thailand, waarvan 570 in de provincie Mae Hong Son, 278 in Chiang Mai en 193 in de provincie Lampang.  

Volgens het Bureau Luchtkwaliteit en Geluidsmanagement waren de PM2,5-niveaus (deeltjes met een diameter van minder dan 2,5 micron) op zondag tot 264 microgram per kubieke meter (ug / m3).  De veiligheidslimiet van Thailand is 50 µg / m3. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Om de hoogste luchtvervuiling ter wereld te ervaren moet u echt in Chiang Mai zijn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!