Olleke Bolleke in Thailand werpt blik op één in Pattaya’s “verborgen” Thaise streetfood kraam “Mae Tum”

PATTAYA:- Deze typische streetfood kraam vindt u in Soi 4 ​​Photisan, het is wat op het eerste gezicht “gewoon een andere” straatvoedselverkoper lijkt, maar schijn bedriegt. De streetfood kraam van Mae Tum ziet er eigenlijk niet uit als iets ongewoons, behalve dat het maar twee uur per dag open is, twee dagen per week gesloten is, en in de vier uur dat het open is, lange rijen en zijn elke dag zijn er mensenmassa’s te zien die één nummertje getrokken hebben.

“Mae Tum” is gespecialiseerd in alle soorten varkensvlees en varkensvleesgerechten, is alleen geopend van zaterdag tot woensdag van 6 uur tot 10:00 uur.

Volgens de eigenaresse, die eigenlijk Oma Tum heet, is ze plaatselijk bekend geworden als “de plek” voor varkensvlees en Thaise ontbijtgerechten. Ze gebruikt volgens haar dagelijks 100 kilo varkensvlees, 20 kilo knoflook en 8 kilo chili’s. Dit is in slechts vier uur!

Ik plaats enkele foto’s voor u, maar nodig u uit om dit “geheim” zelf eens te proberen, maar wees bedacht als u zich eenmaal overgegeven heeft aan de varkensvleesgerechten van Oma Tum is er géén weg méér terug, zo lekker !

Voor meer informatie of om bestellingen te plaatsen kan men naar het telefoon 08 9445 6259 bellen, belangrijk om te weten is dat Oma Tum alleen Thais brabbelt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!