Olleke Bolleke in Thailand wenst al zijn leden overal ter wereld fijne paasdagen!

~OH, OH, OH, DIT IS DE PAUL & FENNO SHOW~

WOERDEN:- Tsjonge, wat gaat de tijd toch snel, voor de ware Thailand-ganger kan op dit moment de tijd niet snel genoeg gaan, nu de Thaise regering heeft aangekondigd dat het einde van de Covid19 pandemie in het land van de de glimlach in zicht is en dat de eerste covid zijn ingezet

De stuwende krachten achter de radioshow van Olleke Bolleke, de altijd energieke Fenno Werkman, de altijd enthousiaste Susanne Spliethoff en de immer integere Paul Montfroy wensen ook alle luisteraars fijne paasdagen toe, sterker nog, ze hebben voor alle fans een speciaal Hip Hop dansje ingestudeerd, waarvan uw nieuwsbeer niet kan achterblijven om dit aan aan dit stukje toe te voegen.

In deze speciale paas-uitzending geeft het redactieteam weer aandacht aan de Nederlandse muziek, waarbij Susanne een animerend interview heeft met Davy.

Davy is een heerlijke knul en laat frisse winden met een warme klank door menig bejaardenhuis waaien. Ook in bad laat hij graag zijn warme geluid horen om vervolgens gretig naar de vrijkomende dampen te happen. 

Davey hoopt met de platendeal die hij heeft gesloten met Knock Knock Music zijn droom waar te kunnen maken. 

Zijn allereerste single “Ook al wordt het later” komt uit de studio van Roy Otters.

Plannen voor de toekomst zijn er ook al, een lekkere zomerplaat en een kerstsingle staan al gepland voor deze jonge talentvolle artiest uit Almere. 

Deze prachtige midtempo plaat is er een waar Davey zijn eerste stappen op radio en tv zal maken. Een eerste indruk kan je maar een keer maken, en deze single heeft alles in zich om een onuitwisbare indruk te maken en een goede basis voor de toekomst te leggen.

In deze paas uitzending komt ook de Haagse huisdichter van Olleke Bolleke, Victor Meijer, aan het woord. Deze bekende Hagenees weet alles van het poeliers vak maar weet als geen ander het dagelijkse leven in een fijn gedicht te gieten.

Een paar weken geleden stond de Oostenrijkse Schlager koningin Sarah Stephanie Markovits in het Nederlandse TV programma “We want more”. 

Helaas werd zijn door de jury neergesabeld omdat zij niet zuiver zong. Wilt u de juiste en enige reden willen horen, luister dan even naar deze onderstaande videoclip.

In het laatste half uur van deze show heeft Paul een gezellig interview met Marco Mark, een zanger uit Woerden. 

Zingen is hem met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan stond Marco vooraan in de klas te zingen voor zijn klasgenootjes en deed hij mee aan vele talentenjachten en soundmixshows.

De doorbraak van Marco kwam echter tijdens zijn optreden, voor meer dan 8000 man tijdens het Groene Hart Festival in Woerden, waar hij ook zijn eerste eigen single “Zomerliefde” ten gehore bracht. Zijn laatste nummer “Al Jouw Leugens en Verhalen” beklimt momenteel de Nederlandse hitparade.

Wat daarop volgde waren optredens op allerlei andere grote podia als het Mega Piraten Festijn, Groene Hart Festival. Inmiddels is Marco een graag geziene gast op verschillende festivals met artiesten als Nick en Simon, Frans Duijts, Wolter Kroes, 3J’s, Jan Smit en vele andere grote artiesten op de buhne.

Een fijne zondag toegewenst door Olleke Bolleke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!