Olleke Bolleke in Thailand geeft u 7 tips om met de extreme hitte in het land om te gaan

BANGKOK:- Aangezien de temperatuur in sommige delen van het land de 41 graden Celsius nadert, wilt uw nieuwsbeer u en  uw familie zeven aanbevelingen aan de hand doen om met gezondheidsbedreigende hitte om te gaan.

De lijst volgt op een toename van de publieke bezorgdheid over de gevaren van extreme hitte na de plotselinge dood van de 54-jarige Thaise politicus, Khun Chonsawat Asavahame, die afgelopen vrijdag door een zonnesteek kwam te overlijden.

De extreme hitte heeft directe en indirecte effecten op uw gezondheid, waarbij temperatuur van het menselijk lichaam ongeveer 37 graden Celsius is en dat zweet een van de verkoelende methoden is.

Hoge temperaturen kunnen ertoe leiden dat een lichaam mineralen verliest, wat kan leiden tot een hitteberoerte, aldus de vereniging. Deze temperaturen verhogen de bloedstroom naar organen, wat het hart en de bloedvaten kan aantasten.

De intense warmte heeft een grotere impact op mensen die medicijnen gebruiken die bloedvaten vernauwen, mensen met hart- en vaatziekten, maar ook ouderen en kinderen.

Daarom geef ik u  zeven aanbevelingen op te volgen:
1. Vermijd buitenactiviteiten wanneer de temperatuur hoger is dan 34 graden Celsius.
2. Draag losse kleding van dunne stof.
3. Drink veel water.
4. Laat u controleren door een arts als u hart- en vaatziekten of andere aandoeningen heeft en uw gezondheid verslechtert.
5. Gebruik binnenshuis airconditioning en als u moe of duizelig wordt, wrijf dan uw gewrichten met een koele, natte doek.
6. Bezoek of houd contact met ouderen om er zeker van te zijn dat het goed met hen gaat.
7. Drink meer water als uw urine donkerder wordt, dit kan een teken zijn van uitdroging.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!