Olleke Bolleke geeft u een voorzetje om bij de trekking van de staatsloterij morgen HET geluksnummer te kiezen

PATTAYA:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke blijft nog even steken in het vorige artikeltje mbt tot het bijgeloof in Thailand en zoals onze medelander Eric Hulst opmerkte: heerlijk dat Thaise bijgeloof. Ik schaar mij daar onmiddellijk achter, wat is fijner om geloof te hebben in dingen die maar weinig voorkomen en als het u dan overkomt, voelt u zich óók gelijk de koning te rijk.

Aangezien de trekking van de staatsloterij morgen snel nadert, kijken veel mensen ernaar uit om te leren welke getallen deze keer naar verwachting geluk zullen brengen. Individuen die graag een kans willen wagen om de grote jackpot te winnen, hebben de statistieken uit het verleden doorzocht om weloverwogen schattingen te maken over de aanstaande trekking. 

Hier is een samenvatting van de populaire getallen en voorspellingen die de ronde doen in de loterijgemeenschap.

Op basis van historische analyse zijn de volgende getallen geïdentificeerd als potentiële topkeuzes voor de komende loterijtrekking op 2 mei 2023:

14, 16, 29, 05, 19, 68, 03, 18, 38, 57, 04

Naast deze potentiële winnaars worden bepaalde nummers geacht van bijzonder belang te zijn voor deze specifieke trekking. Deze cijfers, die in verschillende contexten als “sterk” of “gunstig” worden beschouwd, zijn als volgt:

29, 18, 919 – worden beschouwd als geluksgetallen
16 – zou op de rug van een zeldzame albino-kikker verschenen zijn
14, 27, 30 – in verband met verkiezingsdagen
68 – de leeftijd van generaal Prayut Chan-o-cha vorig jaar
905 – genomen van de eerste prijs in een eerdere trekking
357 – afgeleid van een oude trekking
792 – symboliseert de Royal Barge Procession
241 – ter gelegenheid van de 241ste verjaardag van Bangkok (Krung Rattanakosin)
745, 532, 53, 35 – Chinese kalendernummers
053 – afgeleid van een populair nummerpatroon dat bekend staat als “6 switch”

Terwijl deze informatie circuleert, vragen loterijspelers zich af welke nummers de sleutel tot de overwinning zijn bij de trekking van morgen op 2 mei. Door statistieken, historische gebeurtenissen en persoonlijke overtuigingen te combineren, geloven ze dat deze cijfers hun kansen om in de cirkel van de winnaar te stappen, kunnen vergroten.

Hoewel het essentieel is om in gedachten te houden dat het winnen van de loterij een spel van kans en vaardigheid is, kan het geen kwaad om deze cijfers te bekijken bij het selecteren van een potentiële winnaar. Een beetje onderzoek en intuïtie kunnen leiden tot een combinatie die alle verwachtingen tart, maar zoals bij elke gok is er geen garantie op succes.

Uiteindelijk kunnen deelnemers die reikhalzend uitkijken naar de resultaten alleen maar duimen en hopen dat het geluk hen deze keer toelacht. Of ze nu op deze populaire nummers vertrouwen of op hun gevoel vertrouwen, veel deelnemers zullen er alles aan doen om hun kansen op het winnen van de loterijjackpot te vergroten.

Dus, welke nummers kiest U? Zouden de bovenstaande getallen kunnen helpen om de hoofdprijs te winnen? Alleen de tijd zal het leren, maar veel succes aan iedereen die deelneemt aan de komende loterijtrekking op 2 mei 2023!

Ps. Delen mag, maar hoeft niet!

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand

3 gedachten aan “Olleke Bolleke geeft u een voorzetje om bij de trekking van de staatsloterij morgen HET geluksnummer te kiezen”

 1. Als ik lang genoeg naar de wolken kijk, dan zie ik de afbeelding van sinterklaas, een nummer is ook mogelijk.

  Thai willen graag een witte huid als een falang.
  Thai willen graag een neus als een falang.
  Thai willen graag poen beschikbaar hebben als een falang.
  Maar werken als een falang, dat zie ik er niet veel doen.

 2. Deze falang heeft lang genoeg gewerkt van 15 tot en met 69 jaar.
  Ik was 69 toen ik in dit mooie land mocht gaan wonen.
  Kasian lauw….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!