Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Op deze zomerse zondag presenteren Paul en Fenno met veel passie de Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show, zoals de vaste luisteraars van Olleke Bolleke Radio in Thailand weten dat dit radioprogramma iedere week vele muzikale verrassingen heeft, afgewisseld met mensen die een sterke band met Thailand hebben, er wonen of zelfs een uitzonderlijk florerend bedrijf hebben.

Één van deze mensen is ongetwijfeld zakenman HENK KIKS eigenaar van de Thaise autoservice keten Be-Quik.
In deze uitzending vertelt Henk over zijn bedrijf, wat met ruim 120 filialen inmiddels wel een imperium genoemd mag worden.

B-Quik voert meer dan 1 miljoen autoreparaties per jaar uit in hun werkplaatsen, die 365 dagen per jaar geopend zijn voor onderhoud en/of reparatie. 

B-Quik verkoopt banden, schokbrekers, remmen, accu’s, olie en filters en repareert ook airco systemen. Al met al, B-Quik is een prima voorbeeld van werken met Nederlandse doelmatigheid en vakmanschap!

SUSANNA VELDMEIJER


“Leve het leven”
Begin mei kondigde Susanna Veldmeijer aan dat ze met het team van Nationale Artiesten Parade een samenwerking was aangegaan. Het bericht dat er leuke plannen werden gemaakt met als doel om Susannna opnieuw op de kaart te zetten leverde haar ontzettend veel positieve reacties op. 

Ondertussen hebben producer Frank Verkooyen en Susanna niet stil gezeten. Sterker nog….in korte tijd hebben ze keihard gewerkt om haar nieuwe single ‘Leve het leven’ van A tot Z uit te werken van het idee tot aan de opname bij The Boom! Music Studio in De Meern.

‘Samen met Frank heb ik allerlei ideeën uitgewisseld over wat ik leuk vond. Ik gaf aan dat de Spaanse gitaarklanken mij vrolijk stemden. 

Daarnaast vertelde ik dat ik vele jaren met het idee liep om ‘Viva La Vida’ van Helene Fischer om te toveren in een Nederlands jasje. We waren het snel met elkaar eens om dit lied onder handen te nemen. Ik heb vervolgens alles bij Frank neergelegd die nog enthousiaster was dan mij.

Hij heeft het arrangement behoorlijk opgepimpt en een prachtige tekst door Femke Reuvers laten schrijven.’, aldus Susanna.

MICHAEL KIRIAZIS

“DUIZEND EN ÉÉN NACHT”Michael Kiriazis hoopt dat hij nu eindelijk z’n ultieme wens kan vervullen en door kan gaan met iets waar hij enkele jaren geleden vol enthousiasme aan begon, namelijk zingen. De 24-jarige entertainer uit Dordrecht had alles goed op de rit. 

Hij stond regelmatig op de bühne om het publiek te vermaken met gezellige uptempo liedjes. Op een gegeven moment kreeg Michael steeds meer moeite met de optredens.

Hij was erg vermoeid en liet zich medisch onderzoeken.  Michael bleek kanker te hebben. Zijn wereld stortte in. Toch heeft hij nu, na een groot aantal behandelingen, het idee dat hij de ziekte heeft overwonnen. Omdat het de goede kant op gaat wil hij een vervolg geven aan z’n muzikale carrière. 

Vol trots presenteert hij dan ook z’n debuutsingle ‘Duizend en een nacht’.


Paul, onze talkhost van Olleke Bolleke Radio in Thailand heeft LAURA VAN BREDA de telefoon. Zij doet een oproep aan de luisteraars om uit te kijken naar haar vermiste broer Dennis Kuijstermans. 

Olleke Bolleke in Thailand heeft in de afgelopen week al een uitgebreide reportage op zijn website geplaatst, https://ollekebolleke.info/leeft-hij-nog-zit-hij-in-de-gevangenis-hij-moet-weten-dat-we-hem-missen/ waarbij in de Facebook groep van deze nieuwsbeer de nodige reacties zijn geplaatst.

Wie weet kent u Dennis en weet u toevallig waar hij verblijft, neem dan even contact contact met ons op. De hoogbejaarde moeder en verder familie zullen u ontzettend dankbaar zijn.

In het derde uur van deze show neemt Paul u mee naar “Terug in de tijd, het herinnert het zich vast wel, deze legendarische televisieserie met Gerard Cox, Joke Bruijs en SJOERD PLEIJSIER  alias Simon Stokvis.   

Op 2 januari 1994 begon de KRO met een komische televisieserie gebaseerd op de Amerikaanse sitcom The Honeymooners. De KRO kocht in New York de rechten bij CBS en de erven Jackie Gleason in Los Angeles. 

Na twee seizoenen beëindigde de KRO uit efficiencyoverwegingen de productieopdracht aan De Mol. De eerste afleveringen zijn bewerkingen van de originele scenario’s van Gleason, vertaald door Gerard Cox en Sjoerd Pleijsier.

Aanvankelijk speelde de serie zich af in het Rotterdam-Zuid van eind jaren vijftig. De eerste aflevering speelt in het jaar 1959, de laatste in 1974. In de beginjaren was de serie duidelijk trager van karakter dan in de latere jaren omdat deze afleveringen vertalingen waren van de Honeymooners. Vanaf 1996 schreven Cox en Pleijsier de afleveringen zelf en werd het tempo hoger en sommige personages excentrieker.

Sjoerd is te gast bij Paul en verteld hoe zijn rijke toneelverleden in de loop der jaren gevormd is.

VINCE COLLET


“In mijn hart schijnt weer de zon”

In de regio Amsterdam is Vince Collet absoluut geen onbekende zanger. Hij heeft vol trots al deel mogen nemen aan een aantal grotere evenementen zoals o.a. bevrijdingsfestivals, Mokum in Meppel, Lappendag in Hoorn en het jaarlijkse Elandsgracht Festival in Amsterdam. Hij vindt het heerlijk om mensen met Hollandse gezelligheid te vermaken. 

Hij had al eens een paar liedjes opgenomen bij een studio in Almere, maar daar is verder qua promotie niets mee gedaan. Omdat Vince toch de intentie had om een nummer op te nemen in een gerenommeerde studio nam hij begin 2021 contact met producer/ zanger Frank Verkooyen om te bespreken of hij iets voor hem kon betekenen.

‘In dat gesprek gaf ik aan dat ik op zoek was naar een cathy song in de stijl van het nummer ‘De Waarheid’ en de sound van Robert Pater. 

Ik heb Frank de vrije hand gegeven en toen ontstond ‘In mijn hart schijnt weer de zon’. Dit gezellige kroegennummer zing je in principe,  na 2 keer luisteren uit volle borst mee. Mede door de pakkende tekst, de gitaarpartijen van Marcel Fisser én het accordeongeluid van Daniël Metz is het echt een topproductie geworden. Daar ben ik heel er content mee.

Als laatste komt in deze radioshow onze lieve SUZANNE SPLIETHOFF aan de telefoon, zij vertelt dat veel mensen de commercial van haar bij Bol.com niet begrijpen. Suzanne die bij een castingbureau werkt, legt de bedoeling van deze commercial uit. Het meest heugelijke nieuws is dat Suzanne na een drukke tijd in de televisiewereld weer tijd kan vrijmaken voor de Oh, Oh, Oh show, zodat Suzanne weer snel bij ons te horen is.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!