Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Vandaag zit Paul geheel in zijn ééntje in de studio, zijn sidekick de verliefde Fenno Werkman is op een hip en een trip naar de Oekraïne om zijn vriendin op haar verjaardag te verrassen, met….. misschien wel met een bossie rode rozen of tulpen uit Amsterdam, wie het weet mag het zeggen.

Helaas moest op het laatste moment Susanne Spliethoff verstek laten gaan, maar Susanne heeft beloofd volgende week alles op alles te zetten om bij de Oh, Oh, Oh show aanwezig te zijn. We hebben dus iets om naar uit te kijken.

Wat serveert Paul vandaag ons allemaal?
Natuurlijk véél leuke herkenbare muziek, waarom schrijf ik herkenbaar. Daar de meeste luisteraars expats en aanbidders van Thailand van middelbare leeftijd zijn, leek het ons niet meer dan fijn om Paul te vragen om Nederlandse artiesten te vragen hun nieuwe singles te laten presenteren 

Na de succesvolle eerste single brengt de Almeerse zanger DAVEY (20) zijn tweede single uit ,,WANT JIJ”

De zomerse en vrolijke klanken van dit nummer zorgen voor een “happy feeling” en is makkelijk mee te zingen. “Want jij” is net als de debuutsingle “Ook al wordt het later” geproduceerd door Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn.

Davey richt zich met dit nummer op de nazomer, iedereen heeft in deze (corona)periode iets vrolijks nodig en met de nodige zon en zwoele temperaturen die een nazomer kan opleveren is dat een uitstekende combinatie, op naar een Indian Summer.

In deze show komt de huisdichter VICTOR MEIJER ook even aan de telefoon, hij weet het een en ander te vertellen over de Tielman brothers.

Na hun komst uit Indonesië in Nederland in maart 1957 stonden de broers Reggy, Ponthon, Andy en Loulou Tielman binnen enkele weken op het podium met hun rock-’n-roll. 

De Tielman Brothers was een Nederlandse rockband en was in verschillende bezettingen tot in de 21e eeuw actief. 

In haar hoogtijdagen bestond de groep uit de vier gebroeders Tielman: Reggy, Ponthon, Andy en Loulou. Ook hun zus Jane heeft met de Tielman Brothers opgetreden.

DYON uit Losser zingt over ,,WONEN IN VOLENDAM”
Op zaterdag 30 januari jl. toog de familie Verwer uit Losser richting Volendam. Het doel van deze 245 kilometer tellende trip was de clipopname behorend bij de nieuwe single ‘Wonen in Volendam’ van hun 13 jarige zoon Dyon. In 2015 debuteerde hij met ‘Mijn droom’ en die droom blijkt enigszins uit te komen.

Henny Thijssen is wederom voor Dyon in de pen geklommen en heeft goed geluisterd naar de gedachtegang van het jonge talentje. Dyon is van mening dat als je uit Volendam komt , het allemaal eenvoudiger is om door te breken als zanger/ artiest. Henny heeft er een prachtige tekst op geschreven die precies de spijker op de kop slaat.

KEES AANTJES, de vlogger, die momenteel met zijn boot door Nederland vaart is inmiddels vertrokken van Urk op weg naar Muiden, hij vertelt in het kort wat hij in afgelopen week allemaal heeft meegemaakt.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!