Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Zeg nu eens zelf, wat is gezelliger om de Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show te beginnen met een heerlijk vrolijk Frans accordion nummer…niets toch?

Paul vertelde vandaag slechts één telefonisch interview in deze uitzending te hebben, maar in het derde uur, onze Belgische luisteraars gaat verwennen met Vlaamse muziek. Heerlijk op de Vlaamse toer met bekende en minder bekende songs.

Bart Heemskerk uit Rijnsberg is vandaag de enigste artiest die onze radiohost Paul Montfroy aan de telefoon heeft.

De immer opgewekte a artis al een 27 jaar bezig in de muziek en heeft ervaring op diverse podia met meerdere soorten muziek zoals o.a. Hardrock, Grunge, Blues, Disco, Funk en Soul.

Bart heeft na enige tijd zijn thuis gevonden in het Nederlandstalige genre. Hij is begonnen met covers van o.a. Wolter Kroes, Tino Martin, John West, Andre Hazes enzovoort en hij was op vele podia te bewonderen. Een hoogtepunt was het optreden voor het personeel van het Koninklijkhuis bij de Koninklijke stallen in Den Haag waar destijds Koningin Beatrix ook aanwezig was.

BART’S DROOM KOMT UIT!
Bart zijn droom was om uiteindelijk eigen nummers uit te gaan brengen en die droom kwam uit toen hij met de juiste mensen in aanraking kwam die op dit gebied veel voor hem konden betekenen.

Zijn achterban, de schrijvers groep “Dutch Brew” uit Katwijk, schreven voor hem het mooie aanstekelijke nummer “Ze zei hallo”, deze CD single is nu verkrijgbaar. 

De videoclip, opgenomen door Dreef Media zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app
* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!