Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show 

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Vandaag is in Nederland het carnaval begonnen, reden voor onze talkshowhost Paul Montfroy om hier direct op in te springen.

In deze Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is altijd tijd voor één leuke babbel met een leuke in het gehoor springende hits uit de Nederlandse artiesten wereld. Het zal de luisteraars dan ook niet vreemd zijn dat deze show bol staat van leuke sfeervolle carnavalsmuziek met deze week twee Nederlandse artiesten  aan de telefoon:

Het Gelderlandse zangtalent JESSY ARJAANS uit Winschoten, die Gabry uitgezwaaid heeft weet als geen ander wat liefde voor de muziek is.

Jessy weet wat ze wil en timmert sinds die ene nacht aan met bloed, zweet en tranen aan de weg en spreidt haar vleugels, waar de zangeres het publiek maar laat praten.

De Nederlandse zangeres, met een hart van goud, weet de kermissound met gemak te halen, net als het rauwe Jack Daniels geluid in de country.

Met passie voor het vak zingt  Jessy “hemelsblauw ogen en de hit “dat ik geen engel ben” en laat de zangeres in het leven van het publiek zien, dat men nog veel kan gaan verwachten.

De productie van Hemelsblauwe ogen ligt wederom bij Peter van der Veen en hiermee weet Jessy het groeiende publiek te bereiken

De vlotte, vrolijke feestelijke opzwepende song met vet coole discobeat en het zuivere geluid van Jessy zorgt voor een goed in het gehoor liggende singel.

ERWIN GEELS is een levensgenieter die vooral zingt om het plezier wat hij er van krijgt. In Enter, waar hij vandaan komt, staat hij hierom bekend.

Bij S.V Enter 1 stond hij als keeper jarenlang onder de lat en kreeg de bijnaam De katte van krompatte. Nu zingt hij met hetzelfde enthousiasme als waarmee hij zijn sport beoefende. Dat blijkt ook uit de eerste cd die hij opnam waarvan de opbrengst naar het verzorgingshuis Reggendal ging.

Nu komt hij met zijn eigen single Roddels inclusief videoclip. 

In het dagelijkse leven beoefend hij het beroep als schilder, maar het zingen bevalt hem zo goed dat deze muzikale stap logisch voor hem leek. In de clip zie je zijn enthousiasme wat erg vraagt om een feestje te bouwen.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.


Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app
* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!